Херсонский завод экологически чистых продуктов

Херсонський завод екологічно чистих продуктів був заснований у 2004 році в географічно вигідному для своєї продукції місці – в Херсоні. Адже саме Херсонська область характеризується найбільшим урожаєм плодоовочевих культур та найбільшою кількістю сонячних днів у році.
Проте у 2011-му році на заводі провели реконструкцію та модернізацію. Було впроваджено спеціальну програму контролю якості виробництва екологічно чистих продуктів. І якщо до 2011 року підприємство спеціалізувалося лише на переробці помідорів у бочки, відтепер продуктова лінійка значно розширена.
Томатна паста, яблучне пюре, гарбузовий та інші овочеві соки (у тому числі томатний та яблучний), а також соуси – все це на сьогодні виробляє Херсонський завод у екологічно чистій упаковці – скляних банках. Крім того, найближчим часом заплановано виготовлення супів.
Проте у 2011-му році на заводі провели реконструкцію та модернізацію. Було впроваджено спеціальну програму контролю якості виробництва екологічно чистих продуктів. І якщо до 2011 року підприємство спеціалізувалося лише на переробці помідорів у бочки, відтепер продуктова лінійка значно розширена.
Томатна паста, яблучне пюре, гарбузовий та інші овочеві соки (у тому числі томатний та яблучний), а також соуси – все це на сьогодні виробляє Херсонський завод у екологічно чистій упаковці – скляних банках. Крім того, найближчим часом заплановано виготовлення супів.
У цій категорії немає товарів